Thursday, 9 July 2015

GADIS DIROGOL DAN DI CAMPAK DALAM PARIT DI PENAMPANGDalam salah satu perkongsian Viral di laman sosial yang dikongsikan oleh User FB Razz Za Lie berada di Lokasi Parit Restoren Dowish, Simpang lampu isyarat kiri masuk menuju ke Bundusan-Beverly berhadapan dengan Bangunan KDCA, Penampang.
Beliau memberi perkongsian gambar dimana menunjukkan lokasi Gadis dalam keadaan tidak berpakaian ditemui dalam parit tanpa seurat benang.

Badan Mangsa dikatakan terdapat kesan lebam dipercayai dipukul. Mangsa dilaporkan masih hidup dan ditemui dalam keadaan pengsan tidak sedarkan diri.
Kami di Sabahup2date mengharapkan agar pihak berkuasa dapat menyiasat perkara ini dan menangkap cepat dalang pelaku tidak berperikemanusian terhadap orang lain.
Perbuatan manusia yang bertopengkan syaitan ni pasti akan mendapat belasannya nanti. Tunggulah

Laporan Kenyataan Akhbar :-

Misteri wanita dalam longkang (Oleh Junaidi Ladjana - Hmetro)

Penampang: Seorang wanita berusia 20-an ditemui terbaring dalam keadaan hanya memakai coli di dalam longkang di Jalan Bundusan berhampiran Dewan Hongkod Koisaan Persatuan Kebudayaan Kadazan Dusun (KDCA), di sini, tengah hari tadi.

Mangsa ditemui oleh seorang lelaki yang dalam perjalanan ke tempat kerja berhampiran lokasi kejadian pada 12 tengah hari.

Menurut sumber, ketika dalam perjalanan ke tempat kerja, lelaki itu dikatakan tiba-tiba ternampak seorang wanita dalam keadaan hanya memakai coli terbaring di dalam longkang.

"Ketika itu, dia menyangka wanita terbabit sudah meninggal dunia namun terkejut apabila melihat wanita itu bergerak sebelum menghubungi polis," katanya di sini.

Ketua Polis Daerah Penampang Deputi Superintendan Rosley Hobdin ketika dihubungi mengesakan menerima laporan mengenai penemuan wanita terbabit.

"Mangsa kini dihantar ke Hospital Queen Elizabeth (HQE) untuk rawatan lanjut kerana cedera di tubuh.

"Polis masih menjalankan siasatan mengenai kejadian itu sama ada wanita itu mangsa jenayah atau sebaliknya," katanya ketika dihubungi, petang tadi.

0 comments:

Post a Comment